Route

Groeneweg 32
8012 AN Zwolle
Tel:(038) 4225952
E-mail:peter@schoolpodo.nl
Website: www.podotherapie-zwolle.nl

ROUTEBESCHRIJVING

Komende vanuit de richting Wezep (provinciale weg). Over de oude IJsselbrug. Einde weg rechtsaf. Eerste kruising linksaf (Nwe. Veerallee). Over het spoor, eerste afslag rechts (Westerlaan). Voor het station langs. Onder de voetgangersbrug door, tweede afslag links (v. Ittersumstraat). De eerste kruising is de kruising met de Groeneweg. De praktijk zit links op deze kruising nr. 32 (De Stapsteen).

Komende vanuit de richting Wezep (Snelweg). Afslag Zwolle Zuid. Onderaan de rotonde rechtsaf. Tweede kruising linksaf (Nwe. Veerallee). Over het spoor eerste kruising rechtsaf (Westerlaan). Voor het station langsrijden. Onder de voetgangersbrug door, tweede afslag links (v. Ittersumstraat). De eerste kruising is de kruising met de Groeneweg. De praktijk bevind zich rechts op de kruising nr. 32 (De Stapsteen).

Komende vanuit de richting Meppel. Afslag Zwolle Zuid. Onder aan de rotonde Centrum volgen. Tweede kruising links (Nwe. Veerallee). Over het spoor de eerste afslag rechts. (Westerlaan). Voor het station langs. Onder de voetgangersloopbrug. Tweede afslag links (v. Ittersumstraat). De eerste kruising is de kruising met de Groeneweg. De praktijk bevind zich links op deze kruising nr. 32 (De Stapsteen).

PARKEERMETER

Let op!!!:

In de wijk Assendorp, daar waar de praktijk is gevestigd, is het vanaf 09.00 uur tot 18.00 uur betaald parkeren. Denk eraan dat u voldoende in de parkeermeter stopt.

INVALIDENPARKEERPLAATS

Voor de praktijk is een invalidenparkeerplek aanwezig. Leg uw kaart goed zichtbaar onder de vooruit, en stop voldoende in de parkeermeter !!